Η Med4u σχεδιάζει & υλοποιεί και διαχειρίζεται προγράμματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Η Med4u με εξατομικευμένες μηχανογραφικές εφαρμογές μπορεί να υποστηρίξει πλήρως τις όποιες ανάγκες σας. Η δημιουργία των προγραμμάτων σχεδιάζεται βάση τις ανάγκες στο σύνολο των ιατρικών υπηρεσιών της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

  • Με ψηφιακή πλατφόρμα για να μπορεί το κάθε μέλος με το προσωπικό του κωδικό να βρίσκει μόνο του τον Ιατρό που τον εξυπηρετεί από Tablet, Computer, Mobile καθώς και καθοδήγηση μέσω Google maps για την ευκολότερη εύρεση του ιατρείου της επιλογής σας.
  • Ατομικά & Οικογενειακά συμβόλαια.
  • Τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24ωρες/365ημέρες για ενημέρωση των συμβεβλημένων ιατρικών δικτύων καθώς και κλείσιμο ραντεβού & ενημέρωση & οδηγίες & σύστημα μηνυμάτων.

Πρωτοβάθμια περίθαλψη

Ενδεικτικά: Ιατρικές επισκέψεις, Κατ’ οίκων ιατρικές επισκέψεις, Διαγνωστικές εξετάσεις, Οφθαλμολογική κάλυψη, Ψυχολογική υποστήριξη, Κλινικοί διαιτολόγοι, Οδοντιατρική κάλυψη, Ετήσιος προληπτικός έλεγχος (Αιματολογικό Check Up), Φυσιοθεραπευτική κάλυψη, Εναλλακτική Ιατρική, Κάλυψη Ασθενοφόρου, Ετήσιο οφθαλμιατρικός έλεγχος, Κάλυψη Λογοθεραπείας, Κάλυψη Αερομεταφοράς, Ιατρικό συντονιστικό κέντρο.